Propeaq Lichttherapiebril

Vorige Artikel 6 van 7 Volgende
€ 199,00 (inclusief btw)

Propeaq Lichttherapiebril

De Propeaq bril is een revolutionaire lichttherapiebril.  U kunt de Propeaq bril gebruiken voor een energie-boost, tegen winterblues, om uw slaap te verbeteren of de negatieve effecten van een ploegendienst tegen te gaan. Met de app kunt u Propeaq gebruiken om een jetlag te voorkomen of een prestatiemoment te plannen.

De Propeaq bril heeft verwisselbare lenzen (rood, lichtblauw en donkerblauw). En heel belangrijk, het is ook een zonnebril. Dus u bent ook beschermd tegen schadelijke UV-straling.

BETER SLAPEN

Moeite met slapen? Te vroeg wakker? Of nog moe als u opstaat? 
Met Propeaq kunt u uw slaappatroon reguleren, uw biologische klok herstellen en hebt u extra energie bij de hand als u dat even nodig hebt. Ook u kunt genieten van een gezonde slaap, wakker worden met extra energie zodat u er de hele dag tegenaan kunt.

WINTERBLUES

In de winter hebben veel mensen last van minder energie en voelen zich minder fit. Door het gebruik van extra licht in de donkere maanden en voelt u zich meteen beter. Lichttherapie is een bewezen techniek en zeer effectief in het wegnemen van winterblues en andere seizoensproblemen. Waarom zou u zich lusteloos voelen als u met Propeaq u weer beter kunt voelen. Met 30 minuten licht in de ochtend kunt u meer genieten van het leven.

ENERGIE BOOST

Last van een dipje? Ervaar directe energie in slechts 15 minuten. U kunt de Propeaq zo vaak opzetten als u wilt. Zodat u door kunt blijven gaan als u net dat extra beetje energie nodig hebt. Net als de zon, geeft Propeaq extra energie aan uw lichaam, helpt u beter te concentreren en neemt de vermoeidheid weg.

VLIEGEN ZONDER JET LAG

Wilt u meteen van uw vakantie kunnen genieten als u landt? Bent u ook moe van het moe voelen op uw zakelijke reis? Met Propeaq kunt u uw  biologische klok al aanpassen aan de tijdszone van uw bestemming en daarmee de effecten van jetlag verminderen of zelfs helemaal wegnemen.

PROPEAQ APP

Bij de Propeaq hoort ook een gratis app. Met de app kunt u uw buitenlandse trip plannen. De app geeft u dan een gepersonaliseerd schema waarmee u de effecten van jetlag kunt verminderen of voorkomen op basis van je normale ritme. 100% natuurlijk, gezond en eenvoudig.

COMPLEET PAKKET:

- Een praktische beschermhoes
- Een lichtgewicht bril
- Verwisselbare lenzen: rood, lichtblauw en donkerblauw
- Micro usb-kabel en –oplader

© 2012 - 2022 Zorgcomfort Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel