Navigatie

TRAPLIFT

Kost traplopen u meer energie dan u wilt? En wilt u graag in uw huis blijven wonen? Een traplift biedt deze mogelijkheid. Met een traplift kunt u eenvoudig en veilig de trap weer op en af zo vaak als u wilt.

Handicare Trapliften; direct van de fabrikant

Wij werken samen met Handicare Trapliften. Handicare Trapliften is Europa’s oudste fabrikant van trapliften, gevestigd in Heerhugowaard. Met een rijke historie van 130 jaar heeft Handicare al meer dan 20.000 tevreden trapliftgebruikers in Nederland.

Handicare produceert hoogwaardige trapliften voor zowel rechte trappen als trappen met bochten. Voor elk type huis en voor ieder budget heeft Handicare een oplossing die past bij uw situatie. Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop of u nu een traplift wilt kopen, huren of een tweedehands traplift wil aanschaffen.

Met een eigen servicedienst bent u gegarandeerd van vakkundige plaatsing door de eigen Handicare monteur en een uitstekende service & garantie. Met een servicecontract verzekert u zich van een deskundige 24-uurs service op elke dag van de week. Zodat u altijd de trap op en af kunt.

Vrijblijvend advies

Een adviseur van Handicare Trapliften komt graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bespreken en een advies op maat te geven. Maak vandaag nog een afspraak, neem contact met ons op via 0570 - 60 51 62. Wij informeren u graag.

© 2012 - 2018 Zorgcomfort Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel