SIGVARIS - DELILAH Steunkousen

Vorige Artikel 2 van 8 Volgende
€ 12,95 (inclusief btw)

SIGVARIS - DELILAH Steunkousen

Steun en vitaliteit voor uw benen

Probleemstelling

Door langdurig staan of zitten wordt het veneuze systeem in de benen in hoge mate belast. Zwaartekracht en het beperkte gebruik van de spierpomp spelen hierin een  belangrijke rol. Personen met een staand of zittend beroep hebben aan het einde van de dag vaak klachten zoals zware en vermoeide benen. Vooral personen met een erfelijke aanleg voor varices of veneuze insufficiëntie hebben hier regelmatig last van. Dezelfde symptomen komen veel voor bij zwangere vrouwen. Tijdens de  zwangerschap verzwakt de veneuze vaatwand onder invloed van zwangerschapshormonen. Ook dit heeft een negatief effect op de afvloed van het veneuze bloed en geeft een zwaar en gespannen gevoel in de benen.

Oplossing

Delilah is een moderne steunkous uit de nieuwste generatie steunkousen die op de markt verkrijgbaar is. Steunkousen van Delilah stimuleren de veneuze bloedcirculatie en geven aangename steun en een comfortabel gevoel in de benen. Delilah kenmerkt zich door hoge kwaliteit en verfijnde elegantie dankzij het gebruik van zachte, transparante garens.

Doelgroep

Delilah is uitermate geschikt voor vrouwen die door bijvoorbeeld hun beroep langdurig staan of zitten en voor vrouwen tijdens de zwangerschap.

© 2012 - 2022 Zorgcomfort Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel