Sorteer op

Braces en bandages

Push care | functiebehoud

Wanneer kiest u Push care braces?

Push care is er voor hen die door een lichte blessure of aandoening worden beperkt in hun dagelijkse bewegingsvrijheid. Ieder product bezit een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. Push care garandeert pijnverlichting en stabiliteitsgevoel door instelbare druk, maximale zekerheid en een zorgeloos gebruik.

Push med | functieherstel

Wanneer kiest u Push med braces?

Push med biedt oplossingen bij de behandeling en voorkoming van letsels aan het bewegingsapparaat. Push med verlicht eventuele pijn, waardoor de fysieke belastbaarheid van het gewricht toeneemt. Mechanische steun, instelbare druk en een goede pasvorm staan aan de basis hiervan.

Push ortho | functieverbetering

Wanneer kiest u Push ortho braces?

Push ortho wordt ingezet bij aandoeningen of functievermindering van het bewegingsapparaat. Push ortho kan een grote rol spelen ten behoeve van repositie en stabilisatie, waardoor functieverlies wordt gecompenseerd.

PSB sportbraces

Op de website van PSB www.psb.eu kom je met een goed advies gericht tot een juiste productkeuze. Zo is het mogelijk om op de website te vertrekken vanuit jouw eigen sport. Heb je een specifieke vraag over een blessure dan kun je op de homepage doorklikken vanuit het blessureoverzicht. Uiteindelijk kom je altijd bij de juiste PSB Sportbrace terecht.

Thuasne braces

De braces van Thuasne zijn functioneel en bieden fantastisch draagcomfort. Of je nu pijn hebt in je knie, enkel, pols of ander gewricht. Thuasne braces pakken elke gewrichtsklacht effectief aan en zorgen voor rust en stabiliteit. Thuasne werkt al jarenlang samen met medische professionals en huidtherapeuten.

© 2012 - 2024 Zorgcomfort Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel