Sorteer op

Sta op stoel - Wat is een sta op stoel?

Een sta op stoel kent vele soorten benamingen. In de volksmond spreekt men vaak ook over:

  • opsta stoel
  • relaxstoel met sta op functie
  • sta op relaxstoel
  • relaxfauteuil sta op stoel
  • sta op fauteuil

Met deze benamingen wordt meestal hetzelfde bedoeld: het is een elektrisch verstelbare fauteuil (stoel) waarmee ouderen of mensen met een fysieke beperking eenvoudiger kunnen opstaan.

Met één of meerdere elektromotoren gaat de sta op stoel automatisch omhoog en kantelt deze iets naar voren, zodat het eenvoudiger is om op te staan.

Het tegenovergestelde geldt voor het gaan zitten in de sta op stoel. Doordat u als het ware vanuit een rechtopstaande positie in de stoel kunt gaan zitten voorkomt u dat u zich moet laten “vallen”. De elektromotoren zorgen dan dat de stoel rustig naar de zitpositie gaat.

Bij de aanschaf van een sta op stoel heeft u de keuze uit de zogenaamde standaard modellen, of kunt u kiezen voor een sta op stoel op maat.

Wilt u een sta op stoel kopen en goed geïnformeerd worden? In onze showroom in Deventer vindt u een zeer uitgebreid aanbod van sta op stoelen. Kom gerust eens langs of maak een afspraak! Doordat u de sta op stoelen ook kunt zien en voelen krijgt u een goed beeld van de verschillende merken en soorten. Zo beschikken we bijvoorbeeld over moderne sta op stoelen of bijvoorbeeld leren sta op stoelen.

Elektrische sta op stoel kopen?

Een sta op stoel is in de meeste gevallen elektrisch, al zijn er ook enkele handbediende modellen. Een elektrische sta op stoel is uitgerust met één of meerdere elektromotoren. De kracht en het aantal motoren bepaalt vaak ook de kwaliteit en degelijkheid. Een sta op stoel voor zware mensen dient bijvoorbeeld krachtiger te zijn.

Voor een uitgebreid advies verwelkomen wij u graag in onze showroom.

Wat kost een sta op stoel?

Een veelgestelde vraag is wat een sta op stoel nu precies kost. Dit is erg afhankelijk van het type materiaal wat gebruikt wordt, het aantal motoren en bijvoorbeeld de kwaliteit van het mechanisme.

Daarnaast spreekt het voor zich dat een maatwerk sta op stoel meer zal kosten dan een standaard model. 

Hoewel we begrijpen dat het een flinke investering kan zijn merken we dat niemand die een sta op stoel heeft gekocht daar spijt van heeft. Het gemakkelijk en pijnloos door het leven kunnen gaan is elke euro waard. Hoewel het een zitmeubel betreft zorgt een sta op stoel er uiteindelijk voor dat u mobieler wordt.

Wilt u graag ervaren hoe een sta op stoel voor uw werkt? Kom dan zeker eens naar onze showroom in Deventer.

Merken 

Als onafhankelijke partij is Zorgcomfort Deventer dealer van meerdere merken. Wij hebben de keus gemaakt voor merken die in Nederland ontwikkeld en geproduceerd worden. Het zijn kwalitatief hoogwaardige producten die we leveren en mocht er iets fout gaan dan lossen we het voor u op. 

Fitform 

Fitform-fauteuils: gezond zitten door écht maatwerk 

Fitform ontwikkelt en vervaardigt comfortabele, eigentijdse relaxfauteuils en sta-op stoelen met veel instel- en verstelmogelijkheden. De beste fauteuils van Nederland, die voldoen aan alle eisen voor ergonomisch gezond zitten. 

  • Hoogwaardige, duurzame materialen 

  • 10 jaar Garantie Waarborg 

  • Echt maatwerk, tot op de centimeter nauwkeurig 

  • Diverse collecties: Wellness, Gemak en Zorg 

Fitform-stoelen worden met veel aandacht https://www.zorgcomfort.nl/c-6190751/ds-meubel/en vakmanschap in het Brabantse Best geproduceerd.

Fitform

www.fitform.nl

 

Doge Collection 

Design, comfort & kwaliteit! 

Een prachtig product van Hollandse bodem. 

Met een Doge fauteuil is comfort gegarandeerd. Alle fauteuils worden op uw maten gemaakt waarbij gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen. De Doge fauteuils bieden de beste zitoplossingen voor iedereen die dit wil of nodig heeft. 

Van klassiek tot modern, Doge heeft veel verschillende modellen en keuze uit veel stoffen en kleuren. Dankzij de verschillende opties en een ruim scala aan accessoires kan de fauteuil helemaal op uw wensen worden afgestemd. 

Alle fauteuils van Doge Collection zijn elektrisch verstelbaar en voorzien van een unieke kantel/tilt verstelling die u bij geen enkele andere fauteuil zult vinden. Op het moment dat u de fauteuil laat kantelen om bijvoorbeeld de relax-stand te gebruiken, zullen de armleuningen mee kantelen met de fauteuil. Dit zorgt ervoor dat uw hele lichaam in de juiste houding blijft en u heerlijk ontspannen kunt relaxen.

www.doge-collection.eu

 

DS Meubel 

Producent van relaxfauteuils, banken en sta-op stoelen 

Van relaxfauteuils tot relaxbanken. DS Meubel levert maatwerkmeubelen voor elk interieur. Volledig handgemaakt in de fabriek in Beneden-Leeuwen. 

Met meer dan 20 jaar ervaring, produceert DS Meubel meubels die ieders levensstijl reflecteert. Van relaxfauteuils tot relaxbanken. DS Meubel levert maatwerkmeubelen voor elk interieur.

www.dsmeubel.nl

© 2012 - 2024 Zorgcomfort Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel