Sorteer op

Kinetic Balance rolstoelkleding en tassen

Over Kinetic Balance

Kinetic Balance en de mensen die er werken zijn net zo divers als haar klanten. Wat verbindt, is de drang naar avontuur en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Mensen en hun verhalen zijn de bron van inspiratie.

Met de eigen ontworpen producten willen ze een positief verschil maken, ze willen de klanten inspireren om hetzelfde te doen. Het is de ambitie om het belangrijkste merk in de wereld van kleding voor rolstoelgebruikers te worden. Ze ontwerpen alle producten op een revolutionaire manier.

Alle individuen die impact en een positief verschil willen maken en daarbij anderen inspireren, worden graag uitgenodigd om mee te gaan op reis. Kinetic Balance gaat de volgende 30 jaar geschiedenis schrijven.

De kernwaarde is kwaliteit, gedreven door vooruitstrevende ontwerpen. De kleding wordt geproduceerd voor zittende mensen: kleding die uitblinkt in comfort, pasvorm, kwaliteit en uitstraling. De ambitie is om de wereld van kleding voor de zittende mens te veranderen.

Het merk Kinetic Balance is vernoemd naar de ‘Crowned Eagle’ (Stephanoaetus coronatus), de krachtigste adelaar op onze planeet. Intelligent, onafhankelijk en met veel temperament. Hij is zeer rusteloos, zijn strategie om te jagen vereist echter veel geduld.

People Stare make It Worth It
#peoplestaremakeitworthit

© 2012 - 2024 Zorgcomfort Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel