17 km/uur

Scootmobiel Vermeiren Carpo 4D

Vorige Artikel 7 van 7
€ 4.425,00 (inclusief btw)

Scootmobiel Vermeiren Carpo 4D

Carpo 4D, zeer populaire luxe alleskunner

De Carpo 4D is misschien wel de populairste scootmobiel van Nederland!

Een zeer complete en volwaardige scootmobiel met een luxe uitstraling. Standaard wordt de scootmobiel Carpo 4D uitgevoerd met een LCD scherm met  ingebouwde kilometerteller. De scootmobiel Carpo 4D is zeer wendbaar ook in kleinere ruimtes, waardoor hij zeer geschikt is voor een bezoek aan winkels, maar ook voor een bezoek aan vrienden en familie. Het rijcomfort, de actieradius en de maximale snelheid maken hem ook zeer geschikt voor recreatieve ritten. De scootmobiel Carpo is een alleskunner, iets wat gelijk een verklaring is voor zijn enorme grote populariteit.

De scootmobiel Carpo 4D heeft een zeer luxe LCD display. Het deltastuur, welke standaard is uitgerust met twee spiegels, geeft veel steun en zorgt dat er eenvoudig gas gegeven kan worden middels de trekbediening. Om de actieradius van 45 kilometer te kunnen halen wordt de Carpo standaard uitgevoerd met 75 ah accu's. De stoel, standaard voorzien van een hoofdsteun, is zeer goed instelbaar en comfortabel voor een langere ritten.

Met een maximale snelheid van 17 kilometer per uur kan de scootmobiel Carpo 4D zeer goed meekomen in het verkeer en leent zij zich ook zeer goed voor langere recreatieve ritten in de natuur. De rijeigenschappen zoals de maximale snelheid, acceleratie, remweg ect. zijn elektronisch individueel instelbaar. Zijn korte draaicirkel maakt hem ook zeer geschikt voor gebruik in winkels. 

De scootmobiel Carpo  is leverbaar in een 3 en 4 wiel uitvoering.

De scootmobiel Carpo 4D heeft een totaalgewicht van 118/130 kg.

Standaard geleverd met 75 ah accu's.

Standaard geleverd met een 8 ampère oplader.

Standaard geleverd in de kleur antraciet.

Standaard geleverd met een LCD display voorzien van kilometerteller.

Standaard voorzien van een linker en een rechter spiegel.

Technische specificaties:

Lengte: 1450 mm
Breedte: 660 mm
Max. belasting: 150 kg
Max. snelheid: 17 km/u
Max. bereik: 46 km
Accu: 75 Ah

Snelheden en actieradius kunnen afwijken, afhankelijk van diverse factoren, zoals gewicht bestuurder, buitentemperatuur, conditie accu’s etc.

© 2012 - 2023 Zorgcomfort Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel