12 km/uur

Scootmobiel Vermeiren Ceres 4 DeLuxe

Vorige Artikel 4 van 7 Volgende
€ 3.299,00 (inclusief btw)

Scootmobiel Ceres 4 DeLuxe

Ceres Deluxe, luxe en eenvoud

De scootmobiel Ceres Deluxe is de broer van de reguliere Ceres, eveneens een ideale en eenvoudig te bedienen scootmobiel, voor een rit naar de winkels, een bezoek aan familie of een langere recreatieve rit. Ook met de scootmobiel Ceres Deluxe kunt rekenen op een comfortabele rit in deze zeer betrouwbare scootmobiel.

De luxe uitvoering van de scootmobiel Ceres komt tot uiting middels zijn ergonomisch gevormde deltastuur met een trekbediening, zijn zwarte banden, de standaard geleverde 50 AH accu's en dit alles gecombineerd met de luxe kleur van champagne. Uiteraard is ook bij de scootmobiel Ceres Deluxe de stoel, voorzien van een hoofdsteun, welke goed instelbaar is en comfortabel voor een langere ritten. 

De scootmobiel Ceres Deluxe kan goed meekomen in het verkeer binnen de gemeente grenzen maar leent zij zich ook voor wat langere recreatieve ritten in de natuur. De rijeigenschappen zoals de maximale snelheid, acceleratie, remweg ect. zijn elektronisch individueel instelbaar. Zijn korte draaicirkel maakt hem zeer geschikt voor gebruik in winkels. 

De scootmobiel Ceres Deluxe is leverbaar in een 3 en 4 wiel uitvoering.

Standaard geleverd in de kleur champagne.

Standaard voorzien van een linker spiegel.

* Snelheden en actieradius kunnen afwijken, afhankelijk van diverse factoren, zoals gewicht bestuurder, buitentemperatuur, conditie accu’s etc.

Specificatie Omschrijving
Snelheid 12 km/uur
Actieradius 35 km
Accu 2x 12V / 50Ah
Draaicirkel 294 cm
Klimvermogen 10 %
Bodemvrijheid 15 cm
Lengte 131 cm
Breedte 61 cm
Hoogte 116 cm
Gewicht 94,7 kg
Maximaal gebruikers gewicht 135 kg
© 2012 - 2023 Zorgcomfort Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel