Meeneemdrempel

Vorige Artikel 8 van 11 Volgende
€ 124,75 (inclusief btw)

Meeneemdrempel

Met de meeneemdrempel heeft u altijd uw eigen drempeloplossing bij de hand.

Overbrugt hoogteverschillen van 3 tot 7 cm

De meeneemdrempel is een opvouwbare drempelhulp welke hoogtes kan overbruggen van 3 tot 7 cm. Doordat deze opvouwbaar is heeft hij geen vaste hoogte en kunt u hem gebruiken voor alle hoogteverschillen tussen de 3 en 7 cm.

Geschikt als tijdelijke oplossing, of voor situaties waar geen permanente drempelhulp kan liggen.

Heeft u tijdelijk een drempelhulp nodig of heeft u niet de mogelijkheid om een permanente drempelhulp te plaatsen, zoals bijvoorbeeld bij schuifdeuren, badkamers of een deur waarde drempel tegen aan valt dan kan de meeneemdrempel een oplossing zijn.

Opvouwbaar en licht van gewicht

De meeneemdrempel weegt slechts 3,3 kg en is opvouwbaar. Door zijn lichte gewicht en compacte fomaat is hij eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen. Hij is tevens voorzien van een uitsparing welke als handvat dient. Dit maakt het mogelijk om de drempelhulp mee te nemen wanneer u ergens heen moet waar een hoogteverschil is welke u niet zonder drempelhulp kunt overbruggen.

Montage

Doordat de meeneemdrempel vooral wordt gebruikt als tijdelijke oplossing is montage in de meeste gevallen niet nodig. Het enige wat u hoeft te doen is de drempelhulp openvouwen en op de drempel te leggen.

Technische details:

Afmeting (B x L):      opgevouwen 76 x 20 cm
Gewicht:    3,3 kg
Materiaal:  Aluminium
Max. belastbaar gewicht:    300 kg

© 2012 - 2023 Zorgcomfort Deventer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel